A TH márkáról

Az 1985-ben alapított Tommy Hilfiger az egyik legnépszerűbb prémiumkategóriás márka, amely az amerikai stílust egyedi részletekkel ötvözve nyújt magas szintű kényelmet, minőséget és értéket a vásárlók részére.

Ma már több mint 65 országban, 900 üzlettel van jelen. Tommy Hilfiger már férfi, női, gyermek, sport, farmer, kiegészítő, parfüm kollekciókkal is rendelkezik. A márkát olyan neves előadók népszerűsítették, mint Snoop Dog, Britney Spears, Beyoncé Knowles vagy Enrique Iglesias. Sport ruházata és cipői az eladási listák élén szerepelnek.

logo tommy hilfiger gyermekcipokA gyermekcipő kollekció legtöbb modelljén visszaköszönnek a márka színei: a piros, a kék és a fehér, amelyek a logón felül azonnal felismerhetővé teszik a Tommy Hilfiger modellt.

A 16-os mérettől a 41-es méretig készülő lábbelik többsége memóriahabos talpbetéttel készül, amely rendkívül kényelmessé teszi a járást. A téli kollekcióban pedig megtalálhatók a gyermekek számára nélkülözhetetlen vízálló bakancsok és csizmák is.

Kényelem és divat egyben: ezt nyújtják a Tommy Hilfiger gyermekcipők.