A Primigi 2020 évi őszi-téli világújdonsága az innovatív PMG #Black Lab 4X4 téli gyermekcipő kollekció Michelin gumi talppal.

Primigi Michelin-gumi talpú gyermekcipő

A Primigi és a Michelin fontos együttműködése a 2020-as tavaszi szezonnal kezdődött. A nemzetközi kooperáció ötvözi Olaszország vezető gyermekcipő gyártója több mint 40 éves, és a világ legnagyobb, Formula 1 versenyből is jól ismert  gumiabroncs gyártójának bő 130 év tapasztalatait.

A gumiabroncs gyártó óriáscég évek óta készít természetes gumitalpakat is az autóipar know-how-ja alapján a két- és négykerekű járművek számára készülő autógumik anyagából. Ennek eredményeként a PMG #Black Lab Running 4X4 nevű sportos vonal gyermekek számára készült, amelyben a kifejezetten Primigi gyermekcipők számára kifejlesztett Michelin talpak tökéletesen harmonizálnak a profillal.

A kollekció, amelynek talpát a híres Michelin Pilot Alpine gumiabroncs ihlette, 2020 tavaszán került bevezetésre.

A 2020-as őszi-téli kollekció esetében a Primigi és a Michelin közötti együttműködés erősödött. A két cég egy új, a téli időszakra alkalmas projekt megvalósításán és bevezetésén dolgozott, amelyben a PrimigiMichelin cipő előnyei még világosabbá válnak. Az új termékcsalád kiegészíti a meglévőt, amelyet ezúttal a Michelin X-Country sorozat egyik legerősebb gumiabroncsa ihlette a téli szezonra, melyben a hideg, az eső, a hó és a jég teszi veszélyessé az utat. A talpba átvitt gumiabroncs tulajdonságai garantálják a maximális tapadást még csúszós és jeges felületeken is. Az új talp kettős keverékből áll, amely puha, könnyű és párnázó anyagokat kombinál a valódi gumival a profilhoz a futófelület tökéletes tapadása érdekében. A nagy, központi és többirányú hornyok minden körülmények között javítják a rugalmasságot és a tapadást, így a gyermek biztonságát, egészségét is.

A kialakítást a gyermekcipő mindkét oldalán és a talpnál is megerősítették a stabilitás optimalizálása és a kopás elviselése érdekében. Végül a láb ívét úgy alakították ki, hogy az maximális kényelmet és biztonságot nyújtson normál terepen is.

A Primigi a GORE céggel is együttműködik ezen a projekten. Néhány modell GORE-TEX® membránnal készül. ennek köszönhetően lélegző és vízálló cipőként szolgál, a lábakat melegen és szárazon tartja bármilyen időjárási körülmények között, akár otthon, az iskolában vagy a szabadban is.

Az új PMG #Black Lab Running 4X4 és a Winter Kid télen olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek egyáltalán nem léteztek eddig ilyen típusú gyermekcipőknél:

  • Rendkívüli rugalmasság és tartósság minden helyzetben
  • A rendkívül erős tapadást a talp moduláris felépítése garantálja csúszós felületen is
  • Védelem a kis dudorok és egyenetlen járófelületek ellen
  • Hőszigetelés
  • Maximális kényelem