Filozófiánk
Folyamatosan fejlődő cégünk 1993 óta a minőség elkötelezettjeként tevékenykedik a divatszakmában.

Márkáink
Vállalkozásunk 2005 évében lépett a gyermekcipők piacára. A divatszakmában szerzett kapcsolatainkra építve a legfontosabb nemzetközi gyermekcipő kiállításokat céloztuk meg elsőként. A magas szintű gyártási és minőségi követelményeket is szem előtt tartó gyártókat és forgalmazókat kerestük fel. Így esett a választásunk többek közt az olasz Primigi, és az Igi&Co termékeire, amik cégünk vezető termékei lettek, mivel minden minőségi, gyártási, és termékfilozófiai követelményeinknek 100% megfeleltek. További általunk forgalmazott márkáink is magasan teljesítettek elvárásainknak. Ezek az alábbi gyermekcipő brandek: az olasz, kézzel hímzett Lelli Kelly, a spanyol csúcs gyermek cipőmárka, a Garvalin (Garvalin, Biomecanics, Agatha de la Ruiz), és a francia gumicsizma vezető gyártója, a Be Only. Mindannyiukkal hivatalos márka képviseleti szerződésünk van.

Partnerünk
Legfontosabb partnerünk a Gore-tex, amely biztosítja Primigi termékeink számára a “lélegző” és vízálló anyagokat. A Gore-Tex garanciát ad arra, hogy cipőink beázás mentesek maradjanak extrém időjárási körülmények között is.

Környezettudatosság
Kínálatunkban megtalálható a 100% környezetbarát “Primigi Eco Shoe” lábbelik, amelyek kizárólag növényi alapanyagokból, CO2 kibocsátása nélkül, vizes bázisú ragasztók felhasználásával készülnek, szem előtt tartva gyermekeink jövőjét és a természetvédelem szigorú szempontjait is.